Noen ganger kan det være digg å legge til noe ekstra på et enkelt måltid. Enten det er en ekstra banan, glass melk eller om du "gikk på en smell" som kanskje ikke var endel av planen..? 😅

1. Klikk på måltidet du vil legge til mer i (Frokost, mellom, lunch, middag eller kvelds)
  2. klikk på + Legg til mer?
  3. Søk matvare eller legg til matvarens næringsinnhold manuelt
  4. Klikk  + på matvaren (Banan)
  5. Velg antall gram
  6. klikk Legg til

Banan 🍌 er lagt til i kveldsmåltidet.

NB: Det måltidet du legger til noe ekstra på vil bli markert og det vil stå: «Over anbefalte kalorier». Dette er bare en automatisk melding som skal gjøre deg obs på at måltidet har mer kalorier enn standard/anbefalt.