Flexikost er en WebApp, noe som betyr at du legger til appen - direkte fra vår hjemmeside.

Som medlem vil du nå bruke webappen direkte i nettleseren på telefonen din. Webappen gir deg samme brukeropplevelse som en mobilapp, men uten å måtte laste ned og oppdatere appen via App Store eller Google Play.

INFO TIL DEG SOM ALLEREDE BRUKER MOBILAPPEN: All din informasjon, innstillinger, plan etc - vil automatisk bli med over til den nye appen. Så du "mister" ingenting, men får mange nye funksjoner 😅

For iPhone (iOS) brukere:

1. Åpne Safari-nettleseren på iPhone.
    (OBS: funker ikke med Chrome på iPhone)
  2. Gå til app.flexikost.no og logg inn (huk av for "husk meg")
  3. Trykk på ikonet nederst i midten av skjermen som viser et kvadrat med en pil som peker oppover.
  4. Bla gjennom (scroll ned) listen med alternativer og trykk på "Legg til på Hjem-skjerm" (Add to Home Screen).
  5. Skriv inn et navn for snarveien, Flexikost, og trykk deretter på "Legg til" (Add).

Flexikost vil nå vises som en snarvei på hjemskjermen på iPhone, og kan åpnes som en vanlig app.

For Android-brukere:

1. Åpne Chrome-nettleseren på Android-enheten.
  2. Gå til app.flexikost.no og logg inn (huk av for "husk meg")
  3. Trykk på de tre prikkene i øverste høyre hjørne av skjermen for å åpne menyen.
  4. Trykk på "Legg til på startskjerm" (Add to Home Screen) eller "Installer" (Install) avhengig av enheten og nettleseren.
  5. Skriv inn et navn for snarveien: Flexikost , og trykk deretter på "Legg til" (Add) eller "Installer" (Install).

Flexikost vil nå vises som en snarvei på startskjermen på Android-enheten, og kan åpnes som en vanlig app.