Legge til oppskrifter enkeltvis

1. Naviger til "Kosthold" fra menyen ved å klikke på den røde knappen øverst til høyre.
  2. Velg dagen du ønsker å planlegge (Dagen i dag er automatisk valgt).
  3. Klikk på "+" ved siden av måltidet du ønsker å legge til (Frokost, Mellommåltid, Lunch, Middag eller Kveldsmat).
  4. Klikk på "Finn oppskrifter" i pop-up vinduet.
  5. Søk, scroll eller bruk kategorier for å finne oppskriften du ønsker.
  6. Klikk på "+" eller bildet av oppskriften.
  7. Klikk på "Legg til i din meny".
  8. Velg hvilke dager du ønsker å legge til denne oppskriften (dagene blir røde når de er valgt) og klikk "Legg til".

Oppskriften er nå lagt til i din ukesmeny. Gjenta disse stegene for resten av måltidskategoriene.